ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ | ΣΟΦΙΑ ΡΟΝΙΩΤΗ

Μέντιουμ Μελλοντολόγος Σοφία Ρονιώτη

Αληθινό μέντιουμ σημαίνει ενορατικές προβλέψεις.

Όχι μαγεία και ξόρκια.

Μην ξεγελιέσαι από χθεσινούς, δήθεν μελλοντολόγους. 

mentioum-provlepseis-enorasi

Μη γίνεσαι θύμα της άγνοιας. Εμπιστεύσου την πραγματική και αξιοζήλευτη ιστορία μας που ξεκίνησε με την βαριά υπογραφή του Άγγελου Τανάγρα. Τρεις γενιές σπάνιων ενορατικών μέντιουμ που δεν αντιγράφονται. 
Η ισχυρή ενόραση και οι αξιόπιστη πρόβλεψη είναι η βαριά κληρονομιά μας. Βοηθήστε μας να πάμε την μελλοντολογία στον 21ο αιώνα, με τρόπο σύγχρονο, σοβαρό και απαλλαγμένο από τις γραφικότητες του παρελθόντος. Επιλέξτε αληθινή πρόβλεψη και σοβαρότητα στην πράξη και όχι πολυδιαφημισμένες ατάκες με κενές υποσχέσεις.
Επιλέξτε μελλοντολογία & διαισθητική συμβουλευτική, με τη Σοφία σας.

Γραφείο
Δήμητρας 36 (& Ηρακλέους ) 
Χαλάνδρι


Για κάθε θέμα που σας απασχολεί, ελάτε στη Σοφία σας

mentioum-provlepseis-i-sofia-sas
  Είμαστε φίλοι καιρό τώρα, απλώς να...δεν το έχουμε ζήσει ακόμα! 

mentioum-provlepseis


Τι θα διαβάσετε σε αυτή την ανάρτηση:
  • Σας συμβουλεύουμε 60 χρόνια
  • Το Αληθινό μέντιουμ της ζωής σου
  • Εμπιστευτείτε την πραγματική ιστορία μας 
  • Σχετικές σελίδες


Τρία αληθινά μέντιουμ. Αθηνά Μαρία Σοφία - Μελλοντολόγος σημαίνει πρόβλεψη.

Σας συμβουλεύουμε υπεύθυνα 60 χρόνια σε κάθε σας θέμα. Αισθηματικά - Επαγγελματικά - Οικογενειακά

mentioum-provlepseis-alithina-mentioum

6 δεκαετίες Προβλέψεις / από το 1958

Σκέψου...
  • Η δουλειά σου, δείχνει να σε οδηγεί σε επαγγελματικό αδιέξοδο, και αυτό φυσικά σου προκαλεί αυτό το μούδιασμα της ψυχής σου, που μοιάζει σαν κάποιος να σου κλέβει το μέλλον, ενώ εσύ τον κοιτάς, δίχως να έχεις τη δυνατότητα ν' ανακτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου. Μιας ζωής που την ξεκίνησες με όνειρα και επιθυμίες που μοιάζουν σιγά σιγά, τόσο μακρινά και άπιαστα... Κι όμως νιώθεις πως υπάρχει λύση για το πρόβλημά σου. Απλώς να... δεν ξέρεις ποιο μονοπάτι ν' ακολουθήσεις για να αποκτήσεις τα ψυχικά εφόδια που θα σε μεταμορφώσουν στον μελλοντικό εαυτό σου. Στον πραγματικό εαυτό σου, που πάντα ονειρευόσουν.
  • Μήπως όμως ο "εχθρός" είναι εντός των πυλών; Μήπως η αιτία, που ποτέ δεν παντρεύτηκες τον Θοδωρή... ή τον Πέτρο, είναι στην πραγματικότητα... εσύ; Πόσες φορές είπες στον εαυτό σου, πως τα έκανες όλα σωστά γι αυτόν, για τη σχέση σας, για το κοινό σας μέλλον. Πόσες φορές ονειρεύτηκες τον γάμο σας, τα λουλούδια, τους καλεσμένους, και εσάς τους δύο, αγκαλιασμένους σε μία οπτασία μαγική και τόσο αληθινή που αν άπλωνες το χέρι σου θα λουζόταν από από την ανθισμένη βροχή της χαράς σας... Πολλές, πάρα πολλές φορές. Κι όμως αν τις μισές φορές είχες ονειρευτεί... εσένα, μόνο εσένα, ποια θα ήθελες εσύ να είσαι, όχι "εμείς", αλλά "εσύ"... Αν είχες ονειρευτεί αυτό το "εσύ", αν το είχες χτίσει και το είχες αγαπήσει πραγματικά, τότε κάθε Πέτρος και κάθε Θόδωρος θα ήθελε να χτίσει μαζί σου το "εμείς" που τόσο κυνηγάς...
  • Κι όμως, τα κατάφερες και ο γάμος σου ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψή σου και είναι τα παιδιά σου τώρα, που είναι η μεγαλύτερη αγάπη, αλλά και η μεγαλύτερή σου ανησυχία. Η  αβεβαιότητα για το μέλλον τους, ή ανάγκη σου να τα καθοδηγήσεις με σιγουριά, σ' έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά, συχνά σου προκαλεί περισσότερα προβλήματα. Η φυσική αντίδραση του νέου, στην αποπνικτική φροντίδα του γονέα, είναι ένα σίγουρο σημάδι, ότι η λύση στο πρόβλημά σου, είναι πολύ πιο μακρινή απ' όσο νομίζεις. Μήπως έχει έρθει η ώρα, να προβλέψεις τις αρνητικές αντιδράσεις των παιδιών σου, και κατεβαίνοντας από τον θρόνο της "αυτοκρατορίας" των γονέων να μεταμφιεστείς στον σοφό αυλικό που χαρίζει την εμπειρία και τις γνώσεις του, χωρίς να τις επιβάλει λόγω της ισχυρής θέσης του στην ιεραρχία της οικογένειας. Γίνε ο καλύτερος φίλος του παιδιού σου, γίνε ο σωστός φίλος για το παιδί σου. Κοινότυπο... και τόσο μα τόσο δύσκολο.

Τίποτα δεν μπορεί ν΄ αλλάξει και τίποτα δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν δεν το θελήσεις! 

Χρόνια ολόκληρα, δεκαετίες πολλές σας δίνουμε το προβάδισμα σε κάθε σας προσπάθεια. Είτε είναι μία δική σας επιθυμία, ή είναι ένα σχέδιο ζωής που ζωγραφίσαμε μαζί, η ενόραση τριών γενιών μέντιουμ, με πραγματικές προβλέψεις είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στις λάθος καταστάσεις... 


Προβλέψεις Σοφίας 3η Γενιά 

mentioum-alithina-mentioum


3 γενιές ενόραση, τρεις γενιές ανάμεσα σε δύο πραγματικότητες ή και περισσότερες... 


Υπηρεσίες Μελλοντολογίας & Διαισθητικής Συμβουλευτικής

Ποιότητα με αποδείξεις. Σοβαρότητα στην Πράξη


Προβλέψεις από τη Σμύρνη και την Αίγυπτο... ή από τη Σοφία σας.

Εμπιστευτείτε το ενορατικό μέντιουμ με  Πραγματική Ιστορία. 

Είμαστε μια οικογένεια που ξεκίνησε τη μεγάλη πορεία της, στον χώρο των πραγματικών μέντιουμ στην Ελλάδα, με τη σπάνια πιστοποίηση, της σεβάσμιας "Κυρίας Νανάς" (Αθηνάς), από τον Άγγελο Τανάγρα. Ποιος ήταν ο Άγγελος Τανάγρας, και κατ' επέκταση ποια ήταν η μεγάλη και σεβαστή επίδραση του έργου του, στην ελληνική κοινωνία και στον τομέα των ψυχικών ερευνών, μπορεί κάποιος να το δει στην ανάρτησή μας:  ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ | Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ >

Επίσης στη ανάρτηση  ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ >   ενα απόσπασμα πασίγνωστης ελληνικής ταινίας, μαρτυρά χωρίς αμφιβολία, τη "διείσδυση" αυτού του ιδιαίτερου επιστήμονα, στο σπίτι και του πιο απλού ανθρώπου.

Όμως στην πραγματικότητα το ταξίδι μας ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν από την σπάνια πιστοποίηση της γιαγιάς και χωρίς να το επιδιώξει η ίδια η 1η Γενιά, η "Κυρία Νανά", καθώς η μόρφωση και η κοινωνική της θέση ερχόταν σε αντίθεση με μία αμφισβητούμενη απασχόληση (σικ) όπως αυτή της μελλοντολόγου.
Με λίγα λόγια, καμία από τις τρεις γενιές δεν επιδίωξε από την αρχή την επαγγελματική καταξίωση σε αυτόν τον τομέα, το αντίθετο μάλιστα, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια. Βλέπετε κάποιοι άνθρωποι έρχονται σε αυτόν τον κόσμο για τους άλλους και όχι για τον εαυτό τους.
Η σκοπός της ύπαρξής τους είναι τόσο βαθιά χαραγμένος στο dna τους και ας μην θέλουν να το παραδεχτούν. Δεν είμαστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι, αλλά δεν παύει να παραμένει μια ιδιότητα σπάνια.

Σας προτρέπουμε να μας εμπιστευτείτε αν το επιθυμείτε. Το "προϊόν" μας είμαστε εμείς!
Η διαπιστωμένη αξία μας. Η Σοφία σας είναι πάντα μεταξύ "φθοράς και αφθαρσίας" από την ακατάπαυστη επαφή μαζί σας, αλλά η πραγματική αγάπη που εισπράττει από εσάς, της δίνουν τη δύναμη να είναι δίπλα σας καθημερινά. Άλλωστε χτίζει πια τον δικό της μύθο, έναν μύθο, που είναι συνέχεια μιας σεβαστής παράδοσης, και η υπερπροσπάθεια είναι κομμάτι της δουλειάς μας.

Ελάτε να γνωρίσετε την 3η Γενιά.
Ελάτε να γνωρίσετε τη Σοφία σας.
Ένα Αληθινό Μέντιουμ.  


Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση παραθέτουμε μερικά από τα τελευταία λόγια του Άγγελου Τανάγρα καθώς παραμένουν, τόσο επίκαιρα, καθώς καταδεικνύουν τις πλάνες, που οι διάφορες σειρήνες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν, για να μαγέψουν τα θύματά τους   

«Εγώ φεύγω με τη θλίψη ότι το έργο μου, η ίδρυση της Εταιρίας Ψυχικών Ερευνών, ερευνών αυστηρώς επιστημονικών, υπήρξε πρόωρος διά τον τόπο μας, όπου το πλείστον ή αδιαφορεί ή εξακολουθεί να ενδιαφέρεται διά εντυπωσιακάς παρεξηγήσεις των ψυχικών φαινομένων και αυταπάτας δήθεν επικοινωνιών με πνεύματα νεκρών.


Κρίμα εις την προσπάθειαν διά εν έθνος με την κληρονομίαν των Πυθίων και των Μαντείων, το οποίο έπρεπε να προηγήται επί του πεδίου αυτού» 


mentioum-provlepseissofias-xartomantia-kafemantia-tarw

από το 1958

mentioum-provlepseis


Σχετικές σελίδες

6 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΜΕΝΤΙΟΥΜ | ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΦΙΑΣ >

Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ | ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΦΙΑΣ 3Η ΓΕΝΙΑ >

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ | ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΦΙΑΣ 3Η ΓΕΝΙΑ >

ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ | ΝΑΝΑ ΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ >

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ | Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ >

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ >


Δημοφιλείς αναρτήσεις