6 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΜΕΝΤΙΟΥΜ | ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΦΙΑΣ

Μέντιουμ | Προβλέψεις Σοφίας 3η Γενιά

Το αληθινό μέντιουμ, η Σοφία σας

Αληθινό μέντιουμ τρίτη γενιά με ισχυρή ενόραση

3 γενιές ενόραση, τρεις ζωές ανάμεσα σε δύο πραγματικότητες... ή και περισσότερες.

Τρία ισχυρά μέντιουμ μία οικογένεια.

ΕΞΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΝΟΡΑΣΗ.
ΑΠΟ ΤΟ 1958 - ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ

Σοφία Ρονιώτη...

...η Σοφία σας


Γενιά Πρώτη

Μέντιουμ-Νανά Λέοντος Λιαποπούλου

Προερχόμενη από μεγάλη κι ευυπόληπτη οικογένεια της Πάτρας, υπήρξε ένα από τα ελάχιστα ενδιάμεσα (μέντιουμ) , που έλαμψαν εξαιτίας των ικανοτήτων τους,  εντός και εκτός του ελλαδικού χώρου.

Η γιαγιά μου, η Κυρία Νανά, ήταν μία κομψή κυρία,  πανεπιστημιακής μόρφωσης, που η ζωή, δεν της επέτρεψε να κάνει αυτό που νόμιζε ότι μπορούσε να κάνει, αλλά της επέβαλε αυτό που έπρεπε να κάνει.
Και αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να ‘’φανερώσει’’ την απροκάλυπτη διαφορετικότητα της,  που λίγοι άνθρωποι, γεννιούνται για να φέρουν.
Το… κληρονομικό χάρισμα, δεν είναι μία διαφήμιση σε ένα περιοδικό.
Είναι μία ανιχνεύσιμη ιδιότητα των μελών μίας οικογένειας, που τους καθορίζει, και αποτελεί για όλη τη ζωή τους, αναπόσπαστο παράγοντα συμπεριφοράς.
Είναι κάτι …ιερό θα έλεγε κανείς, και γι αυτό τον λόγο, δεν θα χώραγε πότε σε μία σελίδα περιοδικού. Είναι κάτι που ψιθυρίζεται στα αυτιά του ενδιαφερόμενου, χωρίς να χρειάζεται να ειπωθεί. Ποτέ.
Έτσι λειτουργεί … σαν ένα ξαφνικό, δροσερό αεράκι που σε αναζωογονεί ένα ζεστό μεσημέρι. Και η έκπληξη δεν παύει ποτέ να αγγίζει, τόσο τον ‘’πομπό’’, όσο και τον ‘’δέκτη’’.
Είναι βαρύ, ήταν βαρύ αυτό που έφερε στους ώμους η Κυρία Νανά. Να έχεις τη γνώση, την πληροφορία, είτε το θέλεις είτε όχι.
Ευχάριστη ἠ δυσάρεστη.
Στην διάρκεια του περάσματος της από αυτή τη ζωή,  κάθισαν με σεβασμό απέναντί της, άνθρωποι απλοί, καθημερινοί, αλλά και πρωθυπουργοί.
Όλοι με σεβασμό.
Ο σεβασμός, είναι η επιεικής έκφραση του δέους που αισθάνεται ένας άνθρωπος  όταν νοιώθει το διακριτικό άγγιγμα του ενδιάμεσου, καθώς αποσπά έναν έναν τους μανδύες  της καθημερινότητας, και του περιγράφει αυτά που δεν θα έπρεπε να ξέρει… δε θα μπορούσε να ξέρει. Η πληροφορία όμως είναι πάντα εκεί,  για αυτόν που μπορεί να τη δει… έστω και αν η πληροφορία δεν έχει "γεννηθεί  ακόμα" .
Ομιλούμε για μία ιδιότητα και όχι ικανότητα.
Ενυπάρχει και καλλιεργείται; Ναι.
Αποκτάται;  Όχι.
Τη σπουδάζεις; Όχι.
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αλήθεια είναι αυτή. Και αυτή θα συνεχίσει να είναι.
Πως επαληθεύεται;
Με τον απλούστερο τρόπο.
Στην πράξη.
Στην πράξη η σελίδα του περιοδικού ζαρώνει κάτω από την φλόγα της ανάγκης, της επιθυμίας ή και της απόγνωσης ενός ανθρώπου που αναζητά μία φιλική αλλά υπεύθυνη συμβουλή, που θα τον οδηγήσει να πετύχει τους στόχους του, ή ίσως να τον βοηθήσει να  συνειδητοποιήσει, ότι οι στόχοι του χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, γιατί η κατά μέτωπο επίθεση, δεν είναι πάντα ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος δρόμος  για την επιτυχία…
Μία αξιόπιστη πρόβλεψη, είναι η πυξίδα που δείχνει πάντα τον σωστό δρόμο.

Γενιά Δεύτερη
Μέντιουμ Μαρία Ρονιώτη

Μέντιουμ-Μαρία Λιαποπούλου Ρονιώτη

Τα χρόνια πέρασαν και έτσι η το πλήρωμα του χρόνου έφερε την εποχή της μητέρας Μαρίας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και η στάση της απέναντι στην ‘’παράδοση’’ της οικογένειας είναι αρνητική μέχρι που η ζωή για άλλη μία φορά θα επιβάλει την ‘’αποκάλυψη’’.
Ισχυρό μέντιουμ μελλοντολόγος Μαρία Ρονιώτη
Η ‘’ιδιότητα’’ και πάλι θα λάμψει δια της παρουσίας της ‘’σοκάροντας’’ με την διεισδυτικότητα της ‘’ανάγνωσης’’ και την ακρίβεια της πρόβλεψης,  μετρώντας πια, πολλά χρόνια επαφής με… την άλλη πλευρά της ζωής.

Διαφορετική προσέγγιση από την Κυρία Νανά αλλά το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο.

Γενιά Τρίτη

Μελλοντολόγος Σοφία Ρονιώτη 3η ΓενιάΜέντιουμ-Σοφία Ρονιώτη

Όπως η γιαγιά και η κόρη, έτσι και η εγγονή πάλεψε σθεναρά με την ζωή μέχρι να συνθηκολογήσει μαζί της και να δεχθεί να φέρει το βάρος και την ευθύνη της Πρόβλεψης.

Χρόνια σαράντα, πέρασαν… περίπου.
Χρόνια υποσυνείδητης αλλά και συνειδητής  προετοιμασίας.
Χρόνια ωρίμανσης των εικόνων, των λόγων, και της ανάγκης προσφοράς σε αυτόν και σε αυτήν, που θα με κοιτάξει στα μάτια και θα ζητήσει τη βοήθειά μου.
Είτε αυτή θα είναι μικρή είτε μεγάλη.
Οι εικόνες  της σεβάσμιας Κυρίας Νανάς, σκυμμένη πάνω στο γραφείο της, δίπλα μου, αλλά και τόσο μακριά, να με συμβουλεύει διαρκώς για το σήμερα, για αυτό που είμαι τώρα, για αυτό που ήξερε και δε μου έλεγε… και για αυτό που δεν ήθελα να πιστέψω, σμίλεψε το ακατέργαστο υλικό και σε συνδυασμό με την ωμή δύναμη της ‘’ανάγνωσης’’ της… μαμάς, ‘’ενηλικιώθηκα’’!
Και η ‘’ενηλικίωση’’ δεν ορίστηκε από κάποιο δάσκαλο με ένα ακριβό πτυχίο σε κορνίζα (η γιαγιά διέθετε και από αυτό, όταν αυτό είχε αξία, και ήταν σπάνιο, καθώς είχε την υπογραφή του Άγγελου Τανάγρα) αλλά πιστοποιήθηκε στην πράξη και χαράχτηκε στη ματιά των ανθρώπων που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Η Πρόβλεψη δεν είναι μία απλή συνεδρία, ένα ραντεβού.
Η Πρόβλεψη είναι πολλές φορές, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
Η ζωή του αποκαμωμένου ή της απογοητευμένης που ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.
ΑΥΤΑ τα όνειρα και ΑΥΤΕΣ οι ελπίδες δεν θα γίνουν ποτέ μία συνεδρία, ένα απλό…ραντεβού.

Η Εμπιστοσύνη είναι η βάση των σχέσεων σε όλα τα όντα επάνω στον πλανήτη.
Επειδή λοιπόν όταν έρθει η καλή η ώρα εγώ θα μάθω για εσένα… θεώρησα δίκαιο και σημάδι καλής πίστης να ξέρεις και εσύ για εμένα…

Δεν το ξέρεις, αλλά έχουμε ξεκινήσει ήδη, μία σχέση ζωής.

mentioum-provlepseis


2299154695
provlepseissofias@gmail.com

Δήμητρας 36 (& Ηρακλέους ) 
Χαλάνδρι

ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΕΝΟΡΑΣΗΣ


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ...

 Σοφία Ρονιώτη


Προβλέψεις Σοφίας 3η γενιά






mentioum-provlepseis


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Freud | ΦΑΛΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ